1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494422 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #1466204

Sv: RE-building the future 2012/2013

NikkiNine: Ja, Anton kan jag inte svara för då vi inte berörde hans situation i samtalet. Men jag har hört genom andrahandskällor att han ville högre upp i hierarkin så det där kan mycket väl stämma. Hybris? Ja. Kämpa och visa dig värdig en plats i de bättre kedjorna i sådana fall.

Men detta har jag bara hört genom andra, inte direkt från källan själv.

Sen håller jag med dig angående att man skulle vilja höra Modos version av det hela. Som man bör göra innan man bildar sig en uppfattning. Det kan handla om små missförstånd som växer sig till berg om det inte tas itu med.

Men fakta är att det inte är toppen mellan föräldrarna och Ludde ---> Modo. Jag hoppas att det förändras för jag vill gärna ha Ludde kvar.

Det som gör mig brydd i det här är att av det jag har pratat med Macke, samt läst och hört om honom, är att han inte skulle agera på det här sättet mot någon i vår organisation. I så fall har det blivit en miss från någon annan i staben, tror jag.

T.ex. Krüger tjänar ganska bra för att vara i J20, men han är ju samtidigt äldre än Byström och jag vet inte vad man kan kräva för lön som 17-åring? Men att i alla fall betala en liten lägenhet på Valla samt maten efter träningarna är ju ingen större utgift tycker man.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2012/2013
Bittesehr: Framförallt bistå pojken med utbildning. Fixa privat lärare om det krävs. Om Modo "kräver" att han ska va med på träningar m.m. Så han inte hinner med skolan måste han så klart få hjälp. Bäst vad det är knäcker han sitt knä så han aldrig kan spela mer och då står han ju där.

Dock tycker jag att om det är så att han missar skolan så mkt är det illa. En 17åring ska ha tid å sitta å slösa med kompisar i skolan än om dom är super talanger. Att bara ha hockey i sitt liv tror jag inte gynnar nån i längden. Sen att kompensationen verkar vara den stora frågan är ju en annan femma.

Angående Anton verkar ju då tyvärr de tidiga ryktena om attityden stämma om det är sant det ni säger, synd.
Kommentera