1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

500362 inlägg · 4094 ämnen

Inlägg #1476801

Sv: RE-building the future 2012/2013

Bad_Brett:

Det snackas om att MoDo är en av klubbarna som Leksands talang Filip Forsberg kan tänkas spela i om inte Leksand når Es. Nu är detta bara löst snack men det är ju som sagt en Silly Tråd vi snackar i =)

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2012/2013

mattias - 74: Vi gillar silly. I alla fall om det finns lite substans i det och inte bara är ren namedropping. Filip kan säkerligen tänka sig Modo med tanke p att han kommer från en mindre ort och vilka namn vi har i lednignen som kan hjälpa honom över till NHL så småningom. Jag gillar verkligen den profilering 1921 har försökt lägga med unga, hungriga spelare som vill till NHL, vilket säkerligen är till hjälp när man ska värva talanger.

Dock så hoppas jag att Samulesson kan premiera juniorerna bättre nästa år. Jag hatar att se Hari, Ludvig Byström med flera på läktaren som är ungefär lika bra som många rutinerade som får spela. Hade Ludvig fått kontinuerlig speltid under hela säsong så är jag väldigt säker att vi sluppit ta hit Skinner och/eller Cedergren på korttidskontrakt. Hedman lär vi inte behålla, så varför inte Anton Byström/John Westin på den platsen osv. Jag tycker att Samuelsson ser alldeles för kortsiktigt på det hela (vilket iofs är lätt att göra när man slåss i botten), men hoppas på bättring till nästa säsong.

Kommentera