1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

500454 inlägg · 4094 ämnen

Inlägg #1477071

Sv: RE-building the future 2012/2013
Bittesehr: Vad hade du för krav på säsongen? Minst semifinal annars är det ett misslyckande? Tycker att det var en bra säsong efter förutsättningarna ändå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2012/2013
J F K: Inför säsongen så skulle jag ha varit supernöjd ifall vi undvek kvalserien. Nu blev det så och vi tog oss t.o.m. Till slutspel. Jag är alltså mer än nöjd med detta.

Jag syftade mest på vår insats i den senaste matchen. Det spelet värmde en verkligen inte.
Orkar inte göra en större utläggning än så när jag sitter och skriver ifrån telefonen.
Kommentera

Sv: RE-building the future 2012/2013

J F K:

Jag är mer än nöjd över att de hamnade på slutspelsplats. Det enda jag tycker känns tråkigt är att det verkar som att spelarna också är rätt nöjda med det. Även om laget åker ut i fyra raka matcher så vill jag hinna njuta av den där slutspelsstämningen, som tyvärr inte har infunnits sig. Tyvärr finns det nog för få vinnarskallar i dagens MoDo.

Å andra sidan känns det som att silly season kan bli roligare i år. Det skulle inte förvåna mig om Näslund redan har gjort klart med ett par spelare.

Kommentera

Sv: RE-building the future 2012/2013

J F K:

Visst är man väl nöjd att det blev slutspel, men när man väl får chansen att göra det kan man väl försöka göra något bra av det med. Gör man inte de hade man lika gärna kunna ta semester.

Redigerad kommentar

Kommentera