1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

502120 inlägg · 4096 ämnen

Inlägg #1477143

Sv: RE-building the future 2012/2013

Poffa:

Det jag tycker är skönt med just detta slutspel är att mycket av stressen som jag personligen kände under serien har släppt. Under serien kändes varje match som den var på liv och död för att undvika kvalserien. Hade varit förjävla jobbigt att hamna där i år igen.

Nu när vi lyckades med detta och tog oss till slutspel har den känslan släppt och äntligen kan jag luta mig tillbaka i soffan med en öl och njuta av att se på hockey. 

Det är så jävla skönt att få se slutspelshockey igen trots att resultatet i de första två matcherna inte har varit bra. Om vi åker ut i fyra raka kommer jag ändå vara nöjd att vi brutit den negativa trenden med missade slutspel och kvalserie och se fram emot nästa säsong.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2012/2013
Rytter: Du sammanfattade rätt mycket av min känsla också. Visst fan vill jag uppleva semifinal när vi nu gick till slutspel och nog fasen vill jag att modo ska vara en maktfaktor när det kommer till Le Mat-pokalen, men när krutröken lagt sig och vi åkt ut i fyra raka så är jag rätt nöjd i alla fall.

Titta förresten på Skellefteå och Luleå. De har trots all sportslig framgång inte nått fram till sin publik. Trots vår långa misär så har vi behållit intresse. Jag tycker att många faktorer pekar åt rätt håll numera.
Kommentera