1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495014 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #1477193

Sv: Apropå ingenting...

J F K: "Silfverberg känns som ett riktigt dåligt val."

För dig som lekman och läktarcoach är det nog så.
Men som tur är så har hans kollegor i ES röstat och jag tror ärligt talat att dom har bättre koll än vad du har.
Hur många gånger har du mött Silfverbert därute på isen den här säsongen?Bara på ett ungefär....

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Huge: Jag har sett tillräckligt mycket från ett hockeybås för att veta att man ser förbannat mycket bättre uppifrån läktaren.

Min gissning är att medias bild och poängligan är väldigt viktiga i omröstningen. Mycket viktigare än du tror.

För övrigt så var det spelarna i NHL som röstade fram Näslund och Sedin som världens bästa hockeyspelare vid olika tillfällen, men aldrig någon svensk spelare som inte kommit via Modo. Helt sinnessjuk egentligent, men alltså endast spelare som kommit fram från en liten uterink i Järved, hur sannolikt är det? :)
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Huge: Som Foppa och många andra spelare erkänt så ser sällan hockeyspelare andra matcher. Få spelare blir tränare rent generellt osv. Målvakterna erkänner ofta saker som "jag hann inte se vem det var som sköt, utan jag såg bara pucken". Personligen så tror jag att du grovt överskattar hur mycket koll spelarna har faktiskt. Jag menar, en omröstning där Ledin och Jämtin har mycket att säga till om...

Så ja. Jag hade hellre sett en spelare som faktiskt är inne på fler mål framåt än man släpper in bakåt. Själva poängen med hockey är att göra fler mål än man släpper in, inte bara göra mål framåt.
Kommentera