1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1477327

Sv: Kvartsfinal 3 120314 Våga skjuta, tufft att göra mål!

Wayne Gresky:

Jag är mycket nöjd med MoDos period, såhär långt gör de precis det jag sa att de skulle göra: Stör Lundström, hånar Goren och drar ner tempot i matchen genom att bråka i avblåsningarna. Skellefteås backar uppskattar knappast den här matchbilden. Kan MoDo fortsätta såhär kommer chanserna komma, det är jag övertygad om.

J F K:

Ritola rycker av hjälmen, det är per automatik två minuter. Möjligtvis kunde han ha tagit ut Skellefteå-backen för interference också, men det hade också känts lite konstigt med tanke på hur många sådana situationer det är per match. Powerplay för Skellefteå känns tyvärr väldigt logiskt efter att ha sett reprisen.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal 3 120314 Våga skjuta, tufft att göra mål!
Bad_Brett: Det har ju plockats två hjälmar av modospelare under matchserien utan någon utvisning, så det känns fortfarande inkonsekvent.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 3 120314 Våga skjuta, tufft att göra mål!
Bad_Brett: Men att börja andra med boxplay är ju inte speciellt rockigt. Sen lär det väl bli ännu ett boxplay några minuter senare, och gör Skellefteå mål med hemmapubliken bakom sig så kan de troligtvis dra ifrån. Klart att det är bra att de retar upp spelare som Goren, men undvik utvisningsbåset för fan!
Kommentera