1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494422 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #1477731

Sv: Guld och silver i lilla-sm 2012?

Snart drar det igång och jag är så innerligt tacksam att vi inte är deltagare i Lilla SM i år.  Förra året var en sådan pärs och oerhört frustrerande. 

Jag tror att Elitserielagen tjänar på upplägget som är i år. Skulle de mötas i första omgången, som det var i fjol, så blir det genast ett av lagen som halkar efter från start. Och om det någon gång är viktigt att få en bra start så är det nog i Kvalserien. 

Det ger lite mer lugn och ro än att man på en gång måste börja att jaga och det blir genast ett mediadrev: Krislaget i ny kris i krismatchen!

Timrå och Dif är mina favoriter till att vara i Elitserien nästa säsong. Tror att båda lagen kommer kriga sig till poäng. I alla fall så hoppas jag det, helst att Timrå ska vara kvar. Elitserien utan derbyn skulle vara grymt tråkigt. 

Sen tycker jag att vi bör utöka serien med två lag till då det uppenbart finns ett intresse för det i vårt land med tanke på publiken som vissa lag drar säsong efter säsong. Skulle Dif, mot all förmodan, åka ur så lär den processen gå ännu snabbare. 

Ikväll ska jag se på Dif-Rögle, räknar med ett sjukt tryck På Hovet. 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Guld och silver i lilla-sm 2012?
Bittesehr: Själv hoppas jag att DIF och honhundarna åker på däng i första matchen. Det skulle skruva upp kvalserienerven flera varv!
Kommentera