1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494262 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1486801

Sv: Apropå ingenting...
Örnen:Är det inte ännu en där bäst före har gått ut?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...

bj21: Holmqvist är jag tveksam till rent generellt, men han har ett riktigt bra skott och kan slå uppspel om han inte får för mycket fysiskt spel mot sig.

Annars tror jag många djurgårdare är mycket bättre än de visade i serierna. Spelare som Cehlin, Brodin och de andra juniorerna kan ju rimligen inte backa i utvecklingen utan orsak. Min gissning är att det beror mycket på hur Djurgården spelade. Man satsade på långa anfall vilket såg ut att vara genom att ta in pucken på kanten, driva ned den i ett hörn och därifrån spela sig emot mål eller ta backskott. Det var på tok för få spelare som vågade gå rakt mot mål med pucken, utan man valde det säkra att dribbla sig ned i ett hörn.

Lägg därtill att man inte hade så bra centrar eller backar som kunde leverera pucken på ett bra sätt.

Jag tror att Kempe och några till verkligen skulle kunna lyfta sig i Modo nästa säsong om de fick chansen. Tänk om Kempe fick spela bredvid en Ritola som lärt sig lägga ut pucken. Då skulle det kunna bli en riktigt vass andrakedja. Kempe har ju på straffarna visat att han är en bra avslutare bara han kommer till lägena.

Kommentera

Sv: Apropå ingenting...


Dagens bästa twitterpost.
Kommentera