1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494355 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1493406

Sv: RE-building the future 2012/2013

Petey21:

Det där var det dummaste jag har hört på länge. Harju är ingen favorit hos mig heller, men det är ändå en spelare som i rätt omgivning kan dunka in 20 mål på en säsong. Han kommer från en dålig säsong, vilket innebär att priset förmodligen är betydligt rimligare nu än tidigare.

Spelaren vi förlorar, är en spelartyp som Uffe normalt sätt borde älska, men ändå hamnade han på bänken. Han har under sina två år i MoDo landat på -13 respektive -7. Han uträttar inte ett jota framåt förutom att tacklas i helt fel tillfällen. Jag vet inte hur många gånger jag ska behöva säga det, men man kan inte ha spelare som är så usla i defensiven såvida de inte har någon riktig spetskompetens som väger upp det hela. Det har inte Hedman.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2012/2013

Bad_Brett:

Skulle va roligt å veta vad Harju vill ha i lön efter den här säsongen.

Kommentera

Sv: RE-building the future 2012/2013
Bad_Brett: Som sagt, folk har olika åsikter om vilken typ av spelare de gillar och inte gillar, så är det bara och så ska det naturligtvis vara. Men däremot är jag nöjd med värvningen av Kempe, tror betydligt mer på honom än på Harju. Men än en gång, det är min högst personliga åsikt, och om andra har andra åsikter om detta får de ju naturligtvis ha dem.
Kommentera