1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1512199

Sv: RE-building the future 2012/2013

MorganaLefaey: Jag har ingen aning, men det skulle förvåna mig om Påhlsson har en marknadsmässig lön. Även om han med all säkerhet får bra betalt så är den nog inte jämställd med vad en motsvarande spelare skulle kostat eller vad Samme skulle fått om han spelat kvar i NHL eller valt KHL. Därmed så kan man inte hitta en ersättare för samma peng.

Jag är faktiskt inte orolig, inte än i alla fall. Vi tappade Meyer ifjol och spelade trots det betydligt bättre på vårkanten. Kan Samuelsson fortsätta bygga försvarsspelet så SKA vi ha en trupp för slutspel även utan Påhlsson. Framförallt så tycker jag vår backsida är bland de absolut starkaste i serien och vill faktiskt inte byta den mot något annat lags backar.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2012/2013

J F K: Visst är det så. Tror inte Samme jobbar för den lön en utomstående motsvarande skulle kräva. Men nog skulle det kännas lite tryggare om man hade en tillfällig mindre rutinerad backup. Men jag tror inte man kommer värva något utan man provar och ser vad som händer. Men skulle Müller och Spina inte vara så bra som många hoppas så tror jag det dyker upp en ganska snabbt ändå

Kommentera

Sv: RE-building the future 2012/2013

J F K:

"Framförallt så tycker jag vår backsida är bland de absolut starkaste i serien"

Detta kan bli ett klassisk uttalande från en av hockeysnacks största ikoner.

Kommentera