1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1512216

Sv: RE-building the future 2012/2013
MorganaLefaey: Detta blir ett ypperligt tillfälle för possler att ta plats, även Nyström har god chans, dessa 2 kan bli snuskigt duktiga i es och jag hoppas in enligt att man vågar fortsätta ge dom förtroende.
Vi har spelare, Svensson, madsen,kfop kanske i viss mån Öberg som jag tycker dom kan få speltid från, sen kan man nog våga lira nyström/possler i producera de kjedjor och se hur det utvecklar sig
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2012/2013

Berka: En tröst i alla bedrövelse är att Modo numera får slå ur underläge. Inte för att vi var favorittippade innan, men Wennerholm hade oss topp 4 ett tag där under sommaren. Precis som Timrå en gång blev bättre när storstjärnan Zäta drog till NHL så kan faktiskt detta få många modospelare att knyta näven och ta ett större ansvar. Nu säger jag inte att Påhlsson är lika bra eller viktig som Zäta var för Timrå då, men han är en ledande spelare som försvinner likafullt.

(Boork mummlade förresten någonting liknande omFoppa lockoutåret -94/95).

Kommentera

Sv: RE-building the future 2012/2013

 Jag vill bara säga att jag tycker väldigt synd om Påhlsson och Modo... Påhlsson har varit en spelare i NHL som jag ha följt under flera säsonger. Skador är aldrig roligt oavsett vilket lag.

KÄMPA PÅ!

Redigerad kommentar

Kommentera