1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494422 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #1512348

Sv: RE-building the future 2012/2013

bj21: Faktum är att om Påhlsson har lika gott läkkött som Stefan Öhman så spelar han kring lucia. Nu är det ingenting som jag tycker att man ska hoppas för mycket på, men trots allt så behöver alltså inte detta betyda att han är borta snudd på hela säsongen.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2012/2013

JF K:Byström har fått A-lagskontrakt. Igår var han nog bäste back, även om han någon gång krånglade till det mer än han behövt. Kan han bara lära sig att spela enklare så får han nog många chanser i vinter och då menar jag inte de där inbjuden med armbågen för att spela fem minuter. Helt klart har vi en riktigt bra bredd på backsidan. Den bästa på många år.

Jag känner mig mer orolig för forwards. Gresky och jag har tagit upp vem som kompletterar Madsen och Kempe i en tredjekedja. Känner man Samuelsson så har han många gånger en helt annan uppfattning, men kontentan är att vi har utan Påhlsson ingen given center för en tredjekedja.

Ahlsenfelt var väldigt bra igår. Timrå var rätt uddlösa och jag tycker att Modo hade förhållandevis bra kontroll på dem, men de gånger det hade kunnat bli riktigt farligt så läste Ahlsenfelt situationerna bra och var väldigt följsam. Jag tror att han blir minst lika bra som Tellan var förra året mellan stolparna i vinter!

Kommentera