1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495014 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #1512545

Sv: Apropå ingenting...
En jämn match mellan två kommande bottenlag. 
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Jag var på matchen. Timrå kämpade för att åstakomma något framåt, men det var rätt uddlöst. Deras främsta offensiva vapen för kvällen stavades Per Hallin, vilket jag tycker är oroväckande för deras del eftersom det var samma visa för ett drygt år sedan.

För Modos del var effektiviteten för dålig. Man kom till många fina lägen men var slarviga i det sista momentet. Sundströms kedja går på sparlåga, så där är jag inte orolig.

Bland forwards tycker jag Nagy såg het ut. Müller ser aningen stel ut i sitt agerande, men det är nog på grund av rinkens storlek. Vi får ge honom lite tid så blir det nog bra. Ritola varvade upp i tredje perioden och var svår att ta pucken av. Bra balans och teknik. Tror han blir mer tongivande i år.

Bland backarna måste man ju bara berömma Cumiskys skridskoåkning. Vid ett tillfälle var han lika snabb bakåt som Timråforwarden var framåt.

Alsenfelth kändes stabil och stod för en ruggigt fin sidledsparad där han rånade Söderström på ett mål. Den sist nämnda valde att i ren frustration ge sig på plexiglaset.

Powerplay kan bli riktigt intressant att följa i år. Att vi fått in en rightskjutsnde back ger helt andra möjligheter.

Var en rätt svängig tillställning, men absolut inget man kan dra så mycket slutsatser kring. Tycker åtminstånde att Modo ser bättre ut i år än vid samma tidpunkt i fjol. Timrå känns något sämre, de behöver verkligen en frisk Nordgren.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gurra88:Ställer Sundlöv ett skitlag på isen i år också?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gurra88: Baksmälla i år. Brynäs o AIK i KS.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gurra88: Troll.
Kommentera