1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495002 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #1512595

Sv: Apropå ingenting...

Gurra88: Att ni har en bra coach och några intressanta juniorer det håller jag med om, men jag har (trots fjolåret) svårt att se eran storhet, än mindre iår.

ni tog sm guld pga av ni hade sacke som står på huvudet och silverberg som i stort på egen hand ordnade bucklan till brynäs, sanning å säga så var ni ju ganska mediokra i spelet 5 mot 5 och tog er vidare med ett ruskigt efektivt PP.  Jag vill inte ta ifrån er nått guld, och jag är definitivt inte bitter eller nått annat som du/ni lär antyda på , utan jag menar bara att utan dessa 3 faktorer sacke;silver och PP:t så känns brynäs som ett lag för 5-8:e platsen i tabellen.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...

Berka: Nä klart ni inte är bittra? Ja och om om inte fanns. Det är Ett lag, vi blir inte mindre svenska mästare för att vi hade elitseriens bästa forward och en målvakt som var bäst när det gällde. Isåfall hävdar jag att om ni inte hade hade haft skröder och sundström så hade ni kommit toksist.

Vi har Sveriges bästa talangfabrik, och är inte ett dugg orolig att någon snarast tar över Silfverbergs plats. Är väldigt mycket begärt att vi skulle ta guld i år igen. Men gör absolut ingenting då segersötman sitter i ett bra tag.

SVENSKA MÄSTARE

Kommentera