1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495224 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #1513442

Sv: Apropå ingenting...

Salle:Det officiella är nu brutet nyckelben enligt Jon på ÖA.

FAN!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...

InVinoVeritas:

Nu hoppas jag man skiter fullständigt i Hockeyligan. Jag menar, här har vi en världstjärna som bara står och väntar på att få hoppa in och spela för en billig penning. Ska man då tacka nej till detta för att följa ett beslut som i första hand handlar att vara rädd om ekonomin?

Hur går det för Modos ekonomi om de åker ur Elitserien? Vad kostar det att värva en ersättare av samma kaliber som Ritola och Påhlsson?

Skit i överenskommelsen. Det där med att man inte får plocka in spelare från NHL för att ersätta långtidsskadade spelare tycks ju dessutom bara vara något nytt konstigt påhitt.

Nåväl. Jag tycker att MoDos försvarsspel börjar se riktigt bra ut. I mina ögon är dock Byström ett bättre alternativ än Torp. Jag hoppas att Torp inleder säsongen som sjundeback.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
InVinoVeritas: Om vi bortser från skadan på Ritto så såg det ganska bra ut.

Alsenfelt visade att det är han som skall vara förstemålis. Såg stor ut vid många tillfällen och var ordentligt kvick i sidledförflyttningarna.

Alla backarna höll måttet och det var väl bara Torps idiotpass som föranledde straffen som man kan kritisera.

Offensivt blev det lite hattigt och ostrukturerat efter Ritto utgick men alla slet för varandra på bra sätt och blir det bara allvar så kan nog de flesta prestera lite extra.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
InVinoVeritas: Jahapp.... Surt!

Vilka var kvällens målskyttar?
Kommentera