1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494484 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #1578957

Sv: Apropå ingenting...

Monno: Här finns lite smått och gott om Robert P's eskapader. 

http://copyisright.se/?p=1213

Edit: såg att det var från 2011... aja.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...

Blake: Vet mycket väl vad ragen handlar om. Likafullt väldigt roligt. Just det att RP aldrig kan erkänna att han gjort något fel. Om det nu är så att folk feltolkat det han skrivit är det ju bara krypa till korset. För jag tror faktiskt inte han helt ärligt har den syn på diverse som går att tyda från blogg inläggen. Men att han så jävla tjurigt hävdar att folk inte fattar hans ironi och att det är deras fel att dom inte förstår hur han egentligen menar. Vore ju klokare att bara erkänna att det blev jävligt fel.

Sen är det ju faktiskt lite roligt hur det fungerar i samhället. Här är det stora kampanjer om näthat och hur illa det är. Sen går i princip samma personer ut och näthatar emot folk som inte har den åsikt som anses rätt i dagens läge.

Att påstå att kvinnor är sämre än män är såklart en dum jävla åsikt, men man ska ändå kunna ha den utan att få massa näthat. Tyvärr funkar det ju inte så i världen då man i princip kan bli utsatt för en jävla massa hat bara för att man på nån skitblogg som ingen bryr sig om skriver att man tycker katter är bättre än hunder.

Kommentera