1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495183 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #1580617

Sv: Apropå ingenting...

spud:

Har för mig att ifjol så hade väl dom en liknade info träff/kväll men då var det för alla som var intresserade , kan ha fel också att det var så när det gäller dom inbjudna.

Den kvällen var det väl ca 300 pers där och nu igår runt 30 st.

Någon som har minnet kvar när den var ifjol ?

Tycker det är synd att dom INTE gör allt för att bygga upp Hockeyintresset ännu mer nu under sommaren/hösten med tanke på hur det ser ut som när det gäller Ekonomin.

Ja inte tror dom sålde för många kronor i går kväll trots att dom hade souvenirshoppen öppen. Kändes som att det var inte en köpstark publik där igår precis.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...

Smurfen: Var det inte så att publiken kanske var köpstark, men knappast i målgruppen? Även om 40+ (som jag själv) har gott om pengar så är det tyvärr sällan som de halar fram plånboken för att köpa en halsduk. Tvärtom är det oftare de yngre som köper...

Tyvärr är det marknadsavdelningen som jag haft överlägset mest kritik emot. Det är kanske inte så konstigt när det är den som - i alla fall borde vara - är mest synlig. Man hör trista kommentarer av företagare som besökt kansliet och det är bara folk som surfar istället för att vara ute för att sälja och "promota" Modo Hockey. Inget ont om Mette och framförallt Micke Pettersson som verkar jobba rejält, men det finns andra. Sedan kan det givetvis vara så att en eller ett par har innejobb som innebär att de inte är ute och syns så mycket, men jag är väldigt tveksam...

Kommentera