1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492182 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #1586627

Sv: Säsongen 13/14

J F K:

Nej självklart inte. Har jag påstått något annat?

Detta visar ju på hur mycket jobb modo och Forsberg har kvar. Det man dock vill se är ju hur laget tar steg framåt och det kan jag inte påstå att jag sett under första perioden. Hoppas det blir bättre i de två avslutande perioderna. 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 13/14

Rytter: Modo har några av sveriges absolut vassaste juniorer, sen har några inte ens nått upp för att vara aktuella i A-truppen än men kommer vara landets främsta på sikt, detta i kombination med att främlingslegionen samt en ekonomi nere i dead end gör att man får nog vara nöjd med det lilla.

Kan modo göra possitiva ekonomiska resultat framöver så kommer vi att vara topp i shl inom 3 år, detta begrundar jag på att vi har en tränare som är vansinnigt duktig på att utveckla och hitta juniorer samt att vi har en 7-8 st som nästan alla kommer vara landslagsaktuella nån gång under sina första år i shl.

Kommentera

Sv: Säsongen 13/14

Rytter: Det menade jag inte heller. Jag menade bara att det inte är förvånande att Modo inte är ikapp SAIK och att det tar ett tag innan vi kan mäta oss på riktigt.

Sedan ÄR det en försäsongsmatch. Laddningen är långt ifrån på topp..

Kommentera

Sv: Säsongen 13/14
Rytter: Tror Kempe når 40p i år. Bara som en notering. :-)
Kommentera