1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492183 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #1586692

Sv: Säsongen 13/14

J F K: Ja alltså jag har ju hela tiden sagt att det kommer ta tid att spela in så mycke nya spelare och framförallt juniorer, det jag ständigt förstummas över är att modo V A R J E säsong får någon slags AHA upplevelse när man möter bra motstånd, igår formligen kastade vi in 3 puckar i eget mål på de 3 första minutrarna, för att då kunna konstatera att matchen var förlorad.

Sen så (med handen på hjärtat) så har modo inte varit bra på försäsongen, okay vi har radat upp segrar men i mötet med leksand i sca cupen samt hemma och även borta mot timrå så är inte modo det bättre laget men tar ändå segrar pga av storspelande målvakt och psykologiska mål framåt.

Anders har en hel massa att jobba med och jag tror det kommer bli mycket bra på sikt.

Nya backen verkade ha problem igår och satt väl utvisad typ 4 gånger?!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 13/14

Berka: "Nya backen verkade ha problem igår och satt väl utvisad typ 4 gånger?!"

Jo, nått sånt. Men ifall man tar och dömer ut honom efter en match så kan man ju lika gärna ha dömt ut Modo när vi spelade första matchen mot Björklöven. Måste vara svårt att gå in i match direkt när man kanske bara haft en träning med laget...

Verkar även vara en redig skillnad på domarnivån KHL vs SHL, Kousa drog ju även han på sig en massa onödiga utvisningar när han kom hit så det är klart det tar tid att anpassa sig. 

Sedan så tycker jag väl han skötte sig bra i övrigt när han väl var ute på isen och att det fanns andra som jag blev mer orolig över.. Hedman bland annat.

Kommentera

Sv: Säsongen 13/14

Till något mer vesäntligt:

Rittola som 2:e center bra eller anus?

Kommentera