1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #1591460

Sv: Örebro - Modo 5/10 -2013
Bad_Brett:

Skulle jag bygga ett lag skulle jag ha önerud betydligt hellre än björn "jag älska gå på utsidan vända och fastna i sargen" Svensson.

Önerud har betydligt mer kraft och är användbar i olika situationer (pp framför mål, bp, osv) och olika roller i olika kedjor.

BS kan en sak och det är åka fort, men sedan händer inget mer. Björn spelar nu på en nivå som passar honom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Örebro - Modo 5/10 -2013

Rytter:

Vi tycker bevisligen olika. Jag tycker BS är en utmärkt spelare att ha i en fjärdekedja. Personligen anser jag att han överglänste både Öberg och K-Fop i det defensiva spelet. Han gjorde inte så mycket poäng, men det gör ju inte Önerud heller. BS har faktiskt gjort tre säsonger där poängproduktionen har varit bättre än Önerud, så jag tycker man ska vara lite försiktig med sina uttalanden.

Önerud i dagsläget är en av MoDos sämsta spelare. Det är synd att det inte finns statistik på giveaways, för jag är rätt säker på att han skulle ligga i toppen där. Jag vill för övrigt påpeka att jag hyllade denna värvning inför säsongen. Det är en spelare som jag tror har potentialen att göra 20 mål på en säsong, men de som anser att han har gjort det bra i MoDo kan knappast ha sett samma matcher som jag.

Kommentera

Sv: Örebro - Modo 5/10 -2013
Rytter: Förstå när vi får in Cumiskey på den här backsidan? Nu lär ju Salmela sticka då vi knappast har råd. Men jäklar vad jag tror vi ska kunna njuta det lilla taget.

Jävla Sullivan! Bryt kontraktet!!
Kommentera

Sv: Örebro - Modo 5/10 -2013
Tycker att Torp borde få cred för denna match trots alla smällar han får...
Känns rättvist med 2 poäng och Salmela, som jag inte hade en blekaste aning om fyfan! :)
Kommentera