1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #1591480

Sv: Örebro - Modo 5/10 -2013

Banjow:

Jag gillar Torps karaktär. Hans inställning gör att jag kan ha visst överseende med hans indianare. Han går in helhjärtat i varje situation och surar inte även om han hamnar på bänken.

Salmela, ja, vad ska man säga? Jag är nästan lite besviken över att han har varit så bra. Någonstans hoppades jag att han skulle göra ett bra jobb i det tysta, inte få några intressanta erbjudanden och sedan stanna i MoDo. Nu ser ju vilken dåre som helst att det är en back som skulle hålla bra NHL-klass.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Örebro - Modo 5/10 -2013
Bad_Brett: Ja men turligt för oss så är de flesta lagbyggen mer eller mindre färdiga och i NHL och KHL är det många duktiga som väntar på att komma in, flyttas upp! Tror det avgörande handlar om vi kan matcha ekonomiskt mot andra europeiska lag! Om nu inte KHL hör av sig, tror dock han hade klausul att inte gå till annat KHL lag i år!
Kommentera

Sv: Örebro - Modo 5/10 -2013
Bad_Brett: Men kan vi Modoiter inte för en gångs skull skramla ihop till en del av lönerna för Cumiskey och Salmela. Jag satsar gärna stålars för att få se klasslirare. Mr. Salmiak ser ju ändå ut att trivas i Ö-vik. Varför hänger han i Ö-vik överhuvudtaget? Ska Aaltonen hit i november ;-)
Kommentera