1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #1591847

Sv: Apropå ingenting...

zigge: Jag glömde ett "inte" det kunde ni väl för f-- ha räknat ut ;-)

Nä faktiskt inte, jag har inte läst en rad, har bara sett salmelas mål i efterhand.

Saik har vi haft svårt för i 3 år så det är väl de enda lag vi behöver enorm tur och guds hjälp för att slå, men pungen kan vi slå alla dagar i veckan om vi är på topp. 

Jag tycker att 3 poäng på dessa 2 matcher är godkänt, modo har bra spets och många duktiga juniorer och nu med salmela och kyle i laget kanske shl´s bästa backpar både offensivt och defensivt?!       Nu har vi spelat 9 matcher och nu bör formationerna vara klara, det skall finnas en tydlig ide med box och pp samt att man har sin spelide tydlig och klar. Det är dessutom dags att modo börjar ta fördel av att spela hemma i sin egen kula och utnyttja den 6:e utespelaren.

Det känns lite som att ikväll är det knall eller fall som gäller även fast saik realistiskt är ett mycket bättre lag och det inte direkt är mot dessa lag vi ska ta våra poäng. En seger ikväll skulle stärka ett stukat självförtroende så mycket så jag tror inte jag kan lägga ord på det.

Jag är taggad, är du? ;)

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...

Berka: Huga för att möta Skellefteå! Tror på förlust i vanlig ordning.. men kanske vi har ett ess i rockärmen i Forsberg, han kanske vet om några dolda svagheter hos SAIKarna? 

Jag är mer taggad för matchen på Torsdag då Cumiskey troligtvis gör comeback på hemmais. 

Kommentera