1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492451 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #1592263

Sv: Apropå ingenting...
NuMo:Har dom höjt biljettpriserna till denna säsong? Om inte så är det en dålig uräkt att inte gå på matcherna nu när klubben blöder ekonomisk och behöver folk på matcherna mer än någonsin.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...

Modoante:

Nä, de har kanske inte höjt säsongskorten ifjol, men de har höjt dem innan det.

Jag har innan dess haft säsongskort i många år.

Modo är beroende av ganska många utsocknes för att fylla arenan, för endast med Ö-viksbor kommer det inte att hända.

När man skall hem över skogen till Sollefteå (i mitt fall)så märker man hur stor bilkaravanen är. Mångs sköna kronor för Modo.

För mig innebär det alltså tio mil enkel resa. Det innebär att jag lägger arbetsschemat (vilket jag har förmånen att kunna göra) efter spelschemat. Familjen, med tre barn måste sen anpassa sig efter mig och finna sig i det. Att göra det här en gång i veckan går reltivt bra, men när det börjar bli flera gånger så blir det svårare.

Åka tjugo mil för att se en match utan att slösa pengar i arenan går ju inte och det vill jag inte. Om jag inte tar del av helhetskonceptet vilket kan innebära t.ex barbesök ;) så är det knappt värt upplevelsen, pengarna och den tid jag lägger ner. Självklart betyder det extra kostnader. Låt säga ett par hundralappar extra varje match +resan.

Summa summarum. Det blir för dyrt och ett konstigt tätt spelschema gör det väldigt krångligt. Inte bara för mig, men också för familjen. 

Väldigt många sitter i den här sitsen och Modo är beroende av oss för att fylla arenan. men nu tar många av oss i stället ett rationellt beslut och ser matchen på tv i stället.  

Kommentera