1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #1593732

Brynäs-MoDo 2013-10-17 Läkerolen

Kan Cumiskey vara skillnaden?

En spelare som inte var med när lagen möttes den 3 oktober är Kyle Cumiskey. Succébacken från ifjol har två matcher i kroppen och visade i lagets senaste match att han blir att räkna med även den här säsongen. Två snygga mål och en målgivande passning kom från kanadensarens klubba och han visade dessutom upp sitt signum, den fantastiska skridskoåkningen.

En titt i lagets interna poängliga gör gällande att den toppas av två yngre lirare. Gustav Possler har gjort poäng en längre tid och på senare tid har också en annan vass skridskoåkare, Edwin Hedberg, börjat producera. Ifall även de rutinerade rävarna hittar rätt kan Modo gå en ljus vinter till mötes. Per-Åge Skröder klev fram och avgjorde senast med ett dundrande slagskott fram till 4-3 borta mot Färjestad.

MODO brottas emellertid med lite skadebekymmer inför matchen

– Joonas Lehtivuori och Mattias Ritola är borta sedan tidigare. Nu måste vi också lämna Oscar Hedman och Gustav Possler hemma, säger tränaren Anders Forsberg till klubbens hemsida men är samtidigt glad över att kunna räkna in T.J. Hensick i truppen igen.

Upplagt för en hejdundrande fest i Läkerol Arena på torsdagskvällen. Har du inte möjlighet att vara på plats för att se matchen kan du följa den på SHL.se eller på C More Hockey.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs-MoDo 2013-10-17 Läkerolen

zigge:

Tycker vi börjat bra. Fin passning av Hensick som öppnade upp, synd att inte Spina fick dit klubban. Sedan brände A.Kempe ett jätteläge med öppen bur.

Kommentera