1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492304 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #1605344

Sv: MoDo - AIK 2013-12-30
J F K: vad pratar du om för tränare eller var det bara ett exempel?!, fast vilken tränare har blivit sparkad och vilken tränare försöker förändra något över en natt?!?

Ang Modo-AIK så ska vi spela grishockey det är de vi klarar bäst nu, det kallas taktik min käre vän och det är ytterst vanligt att tränare tar till detta när man har skador etc och behöver vara desperata för att ta poäng och komma på fastare mark, ja även att vända en negativ trend.

Anders har försökt spela en hockey vi klarade av i början men i takt med att andra lag förstärk och blivit bättre och vi för tillfället har skador på viktiga centrar osv så klarar vi inte av att upprätthålla det spelet, därför måste man anpassa spelet lite efter de material man har, att förvänta sig att juniorer, bänknötare och ersättare skall klara av de spel en ordinarie spelare gör är verkligen att ha hål i huvudet.

Nu hoppas jag Modo kan bjuda på en fin match och 3 poäng , men jag skulle inte bli missnöjd heller om Modo grisade å tråkade till sig 3 poäng.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - AIK 2013-12-30
Berka: Vart har du får ifrån att vi behärskar grishockey? Eller gissar du bara?
Kommentera