1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492304 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #1657611

Sv: Frölunda- MODO 2015-01-28
modomille: en sån där dag när man har domarn mot sig. Hög klubba på en Frölunda spelare utan utvisning och sen tar en dålig utvisning på dn modoit senare
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frölunda- MODO 2015-01-28

Jag trodde inte vi kunde komma längre ner med vårat spel men som vi uppträtt hitils i matchen är nog fan det pinsamaste jag varit med om på år och dag. Men Svartvadet sitter väl och myser som vanligt. Fan jag börjar bli riktigt less på att man går ut och säger vi ska värva så dom nya kommer in i tid dagarna går inte fan händer det något. Gå ut och berätta hur man tänker agera eller om man litar på det material man har.

Det här laget kommer ej överleva ett kval finns inte på kartan. Sedan säger jag det igen jag kräver ej vi värvar landslagsspelare men nog fan måste det gå att hitta bra spelare för att förstärka detta lag som inte kostar några stora summor. Emil Pettersson tex i timrå går ju in i vilken kedja som helst i MoDo tex. Men han kommer ju ej. eftersom timrå kommer klara sig. Men det viktigaste är att få in ny energi och man har möjlighet att bänka spelare.

Kommentera

Sv: Frölunda- MODO 2015-01-28
Steken84: rätt ful tackling i huvudet på smolenak...

Den här kommentatorn är ju helt vidrig. Tog de Frölundas hejarklacksledare?
Kommentera