1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492182 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #1657799

Sv: Frölunda- MODO 2015-01-28
S-vikaren: Perra säger ju bara sanningen i det hela som de flesta sätt hela säsongen. Finns ju inte material han kan ju inte vaska runt och bänka spelare då kan man lika gärna skicka in hela j20 återstående matcher. Finns inte bredd eller spets, och det måste ledningen inse nu och det går ej vänta längre. Nu har man kommit till ett läge där man måste chansa och det hade man ej behövt göra om man agerat tidigare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frölunda- MODO 2015-01-28
Cyklob: För jävla jobbigt att laget hela tiden går på pumpen. Det vore bra för moralen att vinna några så man kan gå in i kvalet med lite bättre känsla. Detta kommer bli tufft för laget. Minsta motgång i kvalet och risk för stor osäkerhet i spelet. Att från ena dagen spela med osäkerhet för att nästa dag lira med en självklarhet i spelet enbart p.g.a motståndet tror jag icke på. I synnerhet om man skulle avsluta med t.ex tio nollpoängare till av återstoden av serien.
Kommentera

Sv: Frölunda- MODO 2015-01-28

Cyklob:

Finns tillräckligt med spets nu, en riktig playmaker center hade gjort all skillnad.

Tänk en Sundström i form mellan Smolenak och Haataja så hade det ramlat in mål.

Kommentera

Sv: Frölunda- MODO 2015-01-28
Cyklob: Att chansa är att inte förköpa och hoppas på kval. Att dummköpa och acceptera konkurs. Det vore inte en chansning utan ett säkert nederlag.

Titta på lyxfällan och se de som resonerar som dig.
Kommentera

Sv: Frölunda- MODO 2015-01-28

Cyklob:

Man har förmodligen sen säsongens början vetat om den nya "4 miljoner i eget kapital-regeln". Vilket lett till att man har budgeterat för ett positivt resultat i kassan efter säsongen. Man saknar 2 miljoner för det.
Därför har man nu varit stenhårda med att hålla budgeten. Håller man inte den och hamnar på ett sämre ekonomiskt resultat, så spelar man inte i SHL nästa säsong oavsett hur det går i kvalet. Därför ser vi inga nyförvärv utan hjälp av externa finansiärer.

Kommentera