1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494315 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1684979

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Men det är där jag tycker att trädgårdsmästarna var de största synderna. De borde givit Torp en hacka och sagt att om han inte jobbar på rätt sätt kan han lika gärna gå hem!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...

J F K:

Visst är det så. Jag försökte mer ge min syn på begreppet "killer instinct". De flesta tänker nog osökt på Peter Forsberg. Han var i första hand en producerande spelare, men han kunde också åka runt som en dåre och proppa varenda motståndare för att väcka sitt lag. Det handlade hela tiden om att hitta vägar att vinna, vare sig det var genom mål, assist eller tacklingar. Han skulle aldrig ha äventyrat en ledning för att hamna i poängprotokollet själv.  

Jag tycker Torp är raka motsatsen till detta. Han kör sin grej och med rätt ledare kan man säkert hitta ett användningsområde för honom. Men när han får härja fritt, ser jag ingen som helst koppling mellan hur han agerar på isen och hur matchbilden ser ut. Han spelar precis likadant, oavsett om det står 1-1 eller 6-0. En spelare som inte kan lära sig av sina egna misstag, utan måste gå i koppel för att inte irra bort sig, har enligt mig ingen "killer instinct", även om han stundtals spelar på ett uppoffrande sätt.

Kommentera