1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494274 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1704123

MoDo - Brynäs, torsdag 15 oktober, 19.00
– Vi har pratat mycket om inställningen och att vi nu måste se till att fortsätta bygga på de positiva saker från vårt spel i den senaste matchen. Vi ligger för tillfället i mellanskiktet av tabellen, men ordinär och medelbra är största fienderna till att vara bra. Vi vill hela tiden spela bra för att sedan därifrån gå till lysande och utmärkt. Vi fortsätter att jobba hårt mot det målet, säger Larry Huras och fortsätter:

– I och med avstängningen på Kyle Wilson kommer vi att ändra om i laget, men Bill Thomas kan även spela center och precis som vi tidigare sagt finns det nu möjligheter i laget. Vilka spelare vill kliva fram och visa att de kan axla en större roll och ta mer istid? Det blir intressant att se imorgon där inställning hos varje enskild spelare är en stor del av den här sporten.

"Brynäs är ett bra lag som kommer kriga i toppen"

Brynäs IF har haft en bra start av SHL 2015/2016 och har tagit 17 poäng på de åtta första matcherna genom sex vinster och två förluster. Anton Rödin toppar såväl skytteligan som poängligan i hela SHL med 12 poäng (6+6) på de åtta spelade matcherna och laget kommer senast från en meriterande seger över Frölunda där mötet i lördags slutade 3-1 till Brynäs.

– Brynäs är ett bra lag och de har visat att de kommer att kriga i toppen tillsammans med de andra lagen där som är välorganiserade och åker enormt mycket skridskor, säger Larry Huras och fortsätter:

– Jag har naturligtvis sett deras senaste matcher och det jag imponeras av är att de lägger ner ett enormt jobb i varje situation och att benen aldrig är stilla på de som är ute på isen. Vi står inför en stor utmaning som vi ser fram emot imorgon.

Uppladdningen inför hemmamatchen på torsdag blev lite annorlunda när Fjällräven Center är uppbokad för annan event och laget tränat i klassiska MODO-hallen och tagit buss tur och retur tisdag och onsdag. Larry Huras var enbart positiv över upplevelsen.

– Det var riktigt trevligt att besöka klassisk mark och fördelen med en kall ishall är att isen var riktigt snabb. Dagens träning var hård och jag tycker bara att det var bra med en annan rutin, vi ska klara av olika förutsättningar och MODO-hallen var en bra erfarenhet

Wilson är avstängd, Ritchie är skadad
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Brynäs, torsdag 15 oktober, 19.00
Modolaget enligt ÖA:

Målvakt:
Adam Reideborn (Jonatan Bjurö)

Förstafemman:
Oscar Hedman - Nichlas Torp
Bobby Butler - Maxim Lapierre - Per-Åge Skröder

Andrafemman:
Emil Djuse - Shaun Heshka
Victor Olofsson - Bill Thomas - Carl Grundström

Tredjefemman:
Joel Kwiatkowski - Jesper Lindgren
Ludwig Nilsson - Emil Pettersson - Gustav Possler

Fjärdefemman:
Dennis Persson - Albin Runesson
Albin Carlsson - Axel Ottosson - Peter Öberg

=========================================

Och Brunnäsorna

Målvakter:
Felix Sandström (Bernhard Starkbaum).

Förstafemman:
Anssi Salmela - Mattias Nörstebö
Oskar Lindblom - Greg Scott - Anton Rödin

Andrafemman:
Marc Zanetti - Jonathan Pudas
Nick Johnson - Jesper Ollas - Adam Brodecki

Tredjefemman:
Jörgen Sundqvist - Lukas Kilström
Jens Lööke - Pathrik Westerholm - Ponthus Westerholm

Fjärdekedjan:
Johan Alcén - Jacob Blomqvist - Linus Ölund
Kommentera