1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494274 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1704177

Sv: MoDo - Brynäs, torsdag 15 oktober, 19.00
hellge: Lite lustigt. Önerud som är så bra har bara tre poäng på nio matcher trots att han spelar med hvs bäste och mest produktiva spelare såhär långt. Dvs tedenby. (Christensen har inte spelat tidigare).

Själv är jag inte förvånad då jag hela tiden tyckt att Önerud ska spela med en checking line, inte i en producerande enhet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Brynäs, torsdag 15 oktober, 19.00
J F K:

För att återgå till Brynäsmatchen. Hoppas att Lapierre kan fortsätta som han spelade förra matchen. Han var oväntat bra. Tung, stark och jobbig för motståndarna att möta. Än fast jag inte riktigt gillar honom som förstecenter var han oväntat bra i lördags.

Sedan undrar man: Bör vi vara orolig för backparet Hedman och Torp?

Truppen ser inte skräckinjagande ut.

Tycker att Grundströms defensiv är valpig. Han tar ofta beslut som ser ut som chansningar, tappar puckar i anfallszon som leder till kontringar. Han har varit en besvikelse hittills

På försäsongen undrade man varför Brynäs vann lätt och dessutom mot bra motstånd. Så här i efterhand förstår man att det berodde på att Brynäs är ett bra lag. Det ser väl nästan ut som man kommer kunna kalla dem ett topplag.

Återstår också att se hur dryga brynäsarna kommer att vara här inne. Har aldrig sett mig som en bra vinnare, men jag undrar om inte Brynäs har sämsta vinnarna som supportrar.

Kulturskymning: 3669 sålda kl. 26 timmar innan nedsläpp
Kommentera

Sv: MoDo - Brynäs, torsdag 15 oktober, 19.00
J F K:

Jo, han har en grym fysik och bra inställning men saknar en del i spelförståelse. Det är nog så som du säger, att han passar bäst i en checkinglina
Kommentera