1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494273 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1704254

Sv: MoDo - Brynäs, torsdag 15 oktober, 19.00
mk: Tvärtom hatar jag inte Brynäs. Brynäs är för mig lite som HV. Man kan både ha dem eller vara utan dem.
Svårast har jag för FBK och sedan har Skellefteå seglat upp som god två mycket för att man fullständigt tappat ödmjukheten.

Dock har jag svårt för Brynäs fans. Man måste uppenbarligen konstant förklara oerhört banala saker för dem. Skriver man att Modo har bättre hemmafacit än Brynäs bortafacit så måste det tydligen förklaras och det gäller ändå inte för Brynäs var minsann inte alls så långt ifrån att vinna i Karlstad osv. Huge och några andra brynäsfans är här till 75% för att provocera och det stör mig dessutom att man inte kan diskutera saker som gäller Brynäs som man kan diskutera alla andra lag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Brynäs, torsdag 15 oktober, 19.00
J F K: Om vi skulle lägga samma energi och bitterhet på Modo som ni gör på Brynäs så är jag ganska säker på att det skulle hänga ett gäng surmagade cykloper inne på vårt forum. Det ligger i sakens natur att rycka ut och försvara sitt lag...även i andra lags forum.
Kommentera

Sv: MoDo - Brynäs, torsdag 15 oktober, 19.00
Att det alltid ska vara nåt. Avstängningar, skador och sjukdom. Förväntar mig inte fullt lag i 52 omgångar men vore kul om vi hade de flesta på plats nån gång.

För mig är Brynäs god 2:a i bottenligan
Skellefteå först såklart men Brynäs mycket tack vare grisove molin
Gillade aldrig honom det minsta, hänger kvar ännu tyvärr
Kommentera