1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494275 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1704390

Sv: MoDo - Brynäs, torsdag 15 oktober, 19.00
jämtland: Ja lite surt me målet där på slutet. Tycker helt klart vi matchar Brynäs i spelet. Men vi släpper till lite för mkt. Var det 3 lr 4e friläget för firma Rödin/Scott det där?
Iofs lite flyt dels i första läget, sen klantigt av Heshka å sen tur igen när Reideborn är bra med men Scott missar dragningen och den smiter in mellan benen...

Nä synd inte Grundström var lite rappare i avslutet. Men vi har all chans att ta poäng känner jag! Med tanke på att jag trodde vi skulle vara helt avsågade så är det helt klart ett steg framåt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Brynäs, torsdag 15 oktober, 19.00
Monno: Jag trodde också att Brynäs skulle dominera, men det är ju helt jämt. De har haft bättre utdelning än oss, men det är inte på ett enda sätt som man känner det som tidigare matcher där vi stundtals varit utspelade (bortsett från ett par då).
LHC lekte ju med oss, men här är vi absolut med på samma villkor. Vi ÄR mycket sämre på markeringsspelet och vi har Torp som till synes spelar fast oss bara för att jäklas ibland, men vi saknar ju också riktigt många spelare. Ritchie, Wilson, Welch och de två utlovade förstärkningarna skulle definitivt vara välkomna.
Kommentera

Sv: MoDo - Brynäs, torsdag 15 oktober, 19.00
Monno: Tycker det är en konstig match.. inget ordnat spel riktigt från något av lagen och misstag/turliga puckar kommer avgöra matchen.

Och är det inte helt sjukt egentligen hur bra Lapierre är på tekningar? Tycker Huras borde ta tillfället i akt och träna tekningsvarianter så att vi kan nyttja detta på bästa sätt. Det som händer nu är typ att vi får pucken upp till back som 9 gånger av 10 träffar motståndarnas benskydd...
Kommentera