1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494265 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1704488

Sv: MoDo - Brynäs, torsdag 15 oktober, 19.00
J F K: Ja det är en helt ok match från oss. Men finns mkt att jobba på. Som ULTIMAVICI är inne på och även du så släpper vi på tok för många chanser och har i många lägen "flyt".
Ger man Scott 3 frilägen kommer han sätta en, tur eller inte.

Sen känns det ju snöpligt att det blir mål på en sjuk sargstuds, en missad dragning och att Djuse inte varit singel nog länge för att kunna hålla i klubban ordentligt....

Torp måste bort. Man kan inte ha en back som spelar fast sig i ostressade situationer mot SHLs just nu bästa forwards gång på gång.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Brynäs, torsdag 15 oktober, 19.00
Monno: Nja, möjligen att Scott och Rödin är bäst, men Frölundas forwardsbesättning håller jag en klass högre sett över hela linjen. De har inte otippat gjort sju mål fler än Brynäs också.

Torp måste bara bort. Det är helt oförklarligt att alavaara fortsätter spela killen gång på gång. Lindgren har en uppsida under säsongen, men Torp kommer aldrig att bli mycket bättre. Sorgligt.

Kiwi gillar jag, men risken är att det blir modosyndromet (lex Djuse). Man kommer inte utifrån och är lysande ett par matcher innan man förstörs av Modos system...
Kommentera