1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494273 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1704561

Sv: MoDo - Brynäs, torsdag 15 oktober, 19.00
Sitter och tittar på reprisen av dagens match och inser att Brynäs har sånt jävla flyt med sina mål.

0-1 vad säger man
0-2 tre modoiter går bort sig i sarghörnet och ollas kan lugnt åka vidare. (Tabbe)
1-3 heshka gör en indianare
1-4 Djuse tappar klubban

Misstag misstag och åter misstag
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Brynäs, torsdag 15 oktober, 19.00
Steken84: Intressant analys av våra flytmål. Kan ju uppvägas av exakt samma flyt ni hade, med dina kriterier på vad som är tur eller inte. Vårt första är bonnröta, återstår era 3 mål att titta på:

1-2 Djuse drar iväg ett slagskottspass på halvchans, pucken studsar ett par meter upp i luften, landar perfekt så att Butler kan slå in den på halvvolley.

2-4 En lam backhand nere vid Felix vänstra benskydd studsar onaturligt/turligt tillbaka rakt ut till en förvånad målskytt som får pucken i gapet.

3-4. Försvaret går bort sig big time och glömmer målskytten som är på väg att byta(?)

Som sagt: misstag och åter misstag...
Kommentera

Sv: MoDo - Brynäs, torsdag 15 oktober, 19.00
Steken84: Visst har de studsarna med sig. Samtidigt borde vi ha utjämnat i målprotokollet i andra perioden. Vi är ganska ineffektiva i med skotten. Det var ganska många lägen som inte förvaltades på ett bra sätt.
Heshka är för mig en besvikelse, han har lite Torp varning över sig. Ser seg ut och är inte främmande för att ta ett jobb på High Chaparall med tanke på alla indianare han slår. Torp måste bara bort, men han är som en hemorojd i arslet, svårt att få bort. Man undrar vilken hållhake han har på föreningen.
Tycker dock i all bedrövelse att vi kan spela riktigt bra hockey mellan varven.
Men att släppa iväg motståndarna med en flermålsledning efter första perioden, den blödningen måste bara stoppas. Inför seriestarten fanns det en stor oro för att Reideborn inte skulle hålla måttet, men det känns som att det inte är akilleshälen just nu. Jag tycker han har stått upp på ett bra sätt. Nu måste vi bara plocka MIF på lördag. Funderar om man ska åka ner och titta live.
Kommentera

Sv: MoDo - Brynäs, torsdag 15 oktober, 19.00
Steken84: Tur?
0-1 Tur givetvis. Även 1-4. Men de andra målen? Går tre spelare bort sig, så kan väl inte Brynäs ha tur. Ollas mål är ju frukten av ett starkt och bra jobb.
Undrar om spelarna säger att "äh dom hade bara tur Vi är egentligen bättre än dom"
Hoppas att det inte är fallet..
Kommentera