1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494263 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1704596

Sv: MoDo - Brynäs, torsdag 15 oktober, 19.00
J F K: "Det där var ett oerhört väldigt lamt försök. Det var inte ens nära"

Jaså?
Steken84 försökte påvisa vilket flyt vi hade på samtliga mål och att det berodde på "misstag, misstag och åter misstag" från er sida.

Isf kan jag ju för balansens skull och med hans egna kriterier lika gärna peka på vilket flyt ni själva hade och vilka misstag VI gjorde som föregick ERA mål. Vilket var min poäng med inlägget.
Att du anser det vara "lama försök" och "inte ens nära" i jämförelsegrad, bekräftar ju bara att du isf knappast försöker tvätta bort cyklopstämpeln du/ni har fått, utan snarare förstärka den.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Brynäs, torsdag 15 oktober, 19.00
Huge: Men börjar du prata om att en perfekt passning av Djuse skulle på något sätt vara flyt faller ju hela poängen. Det är inte flyt utan meningen. Möjligen är det en svår passning att slå, men det finns ingenting turligt över den.
Sargstudsen till 0-1 är bara tur/flyt. Samma sak vid 1-3 då saker som inte Brynäs överhuvudtaget kan räkna med inträffar.
Det var det en massa konstiga studsar innan 1-3 också, men de kan kanske likställas med Butlers mottagning vid 3-4.
2-4 är ju helt planerat. Modo behöver göra mål och Lapierre (inte helt olikt butler vid 1-2) fiskar. Vad är det för flyt med det?

Då hade Modo flyt på ett mål och Brynäs på tre.

Jag kan inte påminna mig om att någon enda vettig person har satt någon cyklopstämpling på oss. Den enda som inte tillhör någon av våra klubbar som uttalat sig pekade faktiskt ut Brynäs fans, men då var det plötsligt fel på honom också... ( Detta skrev han trots att han borde veta att jag avskyr FBK mest av alla klubbar).
Kommentera