1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494263 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1704625

Sv: MoDo - Brynäs, torsdag 15 oktober, 19.00
J F K: Var säger jag att Djuses pass enbart var flyt? Självklart så var det ett medvetet försök att hitta Butler på offensiva blå, jag talar om halvchans. Dvs ett stenhårt slagskottspass som kanske går hem 1 gång av 10. Nu lyckas ju Butler inte så bra med mottagandet, men just att han missar gör ju att pucken studsar framåt/uppåt och sen landar framför honom när han fortsätter trampa.
Nu studsade pucken framåt, den kunde ju lika gärna ha studsat åt vilket annat håll som helst, däri ligger flytmomentet. Inte att Djuse hade flyt som bara skickade iväg pucken på ren chans.
Dessutom och som jag påpekat: det var ett svar på Stekens snack om MISSTAG PÅ MISSTAG och att man väl i logikens och nyansens namn också bör titta på det andra lagets misstag och inte bara sitt egets, om man nu sitter och hävdar att alla våra mål minsann berodde på era misstag och inget annat.

"Jag kan inte påminna mig om att någon enda vettig person har satt någon cyklopstämpling på oss"

Nä, och det är därför som jag inte gör det heller.
Jag pekar på att oseriösa personer kan ju få vatten på sina kvarnar om cyklopsnacket som cirkulerar (grundat eller ogrundat), ifall man enögd bara resonerar som Steken gör.

I övrigt vill jag nog isf begränsa förhållandet till ett flytmål för er del och två för oss.
Scotts 1-3 och Ollas styrning var knappast några flytmål direkt. Er back är lite nonchalant och försöker sig på ett kortpass strax innanför blå innan 1-3.
Tycker inte att man kan likställa det "flytet" med den definition du gör vid sargstudsen och när er back tappar klubban.
Kommentera