1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494263 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1704628

Sv: MoDo - Brynäs, torsdag 15 oktober, 19.00
NuMo: Varför kan man inte anmäla Nygren i dagsläget?
Jag menar; om man har begått ett så pass uppenbart misstag som i det här fallet så borde de finnas en möjlighet att överklaga sas, om det nu är så att det föreligger en preskriptionstid för när en anmälan senast ska var inkommer till DN.
Beträffande Skröderfallet så kännd det mer som oflyt och slarv när han är lite ivrig och försöker gena lite i sin jakt på pucken.
Kan tänka mig att anmälan mer är ett tecken på lite kalla fötter sas, då domaren i efterhand erkänt att det skulle ha varit 2+10 och nu vill man kompensera den missen genom att anmäla, trots att inget egentligen hände i skadeväg.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Brynäs, torsdag 15 oktober, 19.00
Huge:

Man kan inte anmäla Nygrens tackling eftersom man bestämt sig för att inte gå vidare med ärendet till granskning. Så enkelt är det.
Kommentera

Sv: MoDo - Brynäs, torsdag 15 oktober, 19.00
Huge: Vill minnas att jag läst att man har tre veckor på sig att anmäla i efterhand.
Men hur ska man kunna utmäta ett straff för Skröder när Nygrenas tackling inte tas upp. Men, när lotterinämnden dömer så blir man inte längre förvånad.
Vill bara göra ett förtydligande för alla troll som är inne i våran bok och trollar: JAG FÖRSVARAR INTE SKRÖDERS HANDLING, så slipper ni nu gå bananas.
Så stoppa ned och spara burken med nitroglycerin tabletterna till ett annat tillfälle.
Kommentera