1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494263 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1704680

Sv: MoDo - Brynäs, torsdag 15 oktober, 19.00
Zappaholic:

Jo, jag borde ha förtydliga mig lite bättre så att du inte skulle missförstå, men jag är inte så säker på att det skulle ha hjälpt.

Men vi säger så här i stället då.

Ur HS regler: "Varje gästbok's klimat styrs av de utvalda moderatorerna och därför kan nivån variera i de olika gästböckerna."

Om man inte klarar av ett att diskussionsklimat i den gästbok man vill diskutera i så har man ett val att låta bli att frekventera den gästboken och så slipper man sitta och irritera sig på den förtreten.

Väljer man ändå att rabiat förstöra satt klimat så får man kanske bita i det sura äpplet och bli utvald till den som skall regleras, trots att man tror att man har rättigheten att göra så.

Så det är ju bara att välja om man vill anpassa sig, eller om man vill utmana rådande klimat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Brynäs, torsdag 15 oktober, 19.00
NuMo: Jo, det är väldigt sant. Nu är det ju väldigt få som i de olika forumen försöker att "rabiat förstöra satt klimat".

Står inte någonstans här att det är otillåtet att ifrågasätta diskussioner eller åsikter, om man nu stör sig på dem, eller hur?

Är någon rabiat härinne? Jag hittar ingen. Men du får gärna peka ut några för att förtydliga ytterligare. Så jag inte missförstår, menar jag.
Kommentera