1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494263 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1704715

Sv: MoDo - Brynäs, torsdag 15 oktober, 19.00
Huge: Det är klart att allting numera kommer att jämföras med Nygrens tackling. Alla insatta förstår att det beror på att Peter Andersson är supervisor i Karlstad och sätter press på domarna. Det är inte säkert att han ens är medveten om att han gör det, men när han kommer som enögd supporter och säger att Nygrens tackling är inte med mycket kraft så törs inte domarna ta det rätta beslutet.

Peter Andersson måste bort. Det kommer aldrig att bli någon trovärdighet i det hela så länge alla vet att det sitter en jävig domarchef i Karlstad och direkt eller indirekt gynnar sitt favoritlag. Det hela är fan en stor fars som ingen tjänar på. Sparka den dumme jäkeln nu!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Brynäs, torsdag 15 oktober, 19.00
J F K: Fast nu kommer FBK-arna på forumet tolka det som om jag personligen är emot alla som håller på FBK. Att jag aldrig kommer att acceptera att FBK vinner mot Modo, utan att det är alltid tur. De kommer att bomba forumet som idioter och skriva spaltmil om det. Eller var det några andra???

En fråga till modosupportrar.
Om jag skriver att Brynäs vinner rättvist för de skapar fler farliga chanser och i samma andemening tycker att de hade väldigt tur på flera mål.
Tolkar ni det då som att jag menar att Brynäs inte alls vinner rättvist (tvärtemot det jag skrev) eller att de vann rättvist men att ett par av målen var turliga?
Kommentera