1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1720706

Sv: Apropå ingenting...
Jaha först wilson och nu Lappy. Ja du Svartvadet du har en hel del att bevisa nu för att rädda denna säsong. Det måste in spelare och det måste in spets spelare med en vecka typ tills deadline suck. Ja lyckas vi rädda denna säsong så blir jag grymt förvånad eftersom allt som inte får gå fel verkligen gått käpp rätt åt helvete.

Fattar ej varför man gör detta så pass sent. Sådana här saker måste ske i tid så man kan ha tid att jobba in ersättare. Nu lär det sluta med en Smolenak eller något. Ritchie är ett stort ? Om han ens kan spela denna säsong så minst och då säger jag minst 2 nya spets forwards måste in omgående. Sedan kanske man måste se över backsida och frågan är om man kommer värva en rutinerad keeper?.

Ja som det ser ut nu så finns det bara en väg och det är raka vägen ner i allsvenskan och en eventuell konkurs. Kan verkligen inte hitta något som talar för något annat. Men det var väl kanske väntat när det är amatörer som sköter denna förening och pissar på oss supportrar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Dundee: Akta så du inte triggar några stenkastande, glaskrossande och fasadsprayande entusiaster. Dom har vi haft nog av, eller hur...
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Dundee: Det sannolika är att Lapierre mer eller mindre krävt att få lämna att och att Modo inte har mycket att säga till om. Baserat på hur usel Lapierre varit de två senaste matcherna så går det knappast att behålla honom mot hans vilja heller. Dvs, Modo hamnade troligen i en helt omöjlig sits som man inte kunde försvara sig emot.
Kommentera