1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1720725

Sv: Apropå ingenting...
hanzon: intressant det mrmadhawk skriver om Svartvadet på bloggen.
Känns som att det inte är någon slump att värvningarna blivit som de blivit..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Nucky: Hur ofta får man svar från den ifrågasatte inom sportvärlden egentligen är min fråga? Tidningar och media är ju en sak, men det är ju sällan de går direkt till fansen genom hemsida t.ex. Eller att de har något där frågorna kommer direkt från fansen.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Nucky: Det finns absolut poänger i det MrMadhawk skriver. Jag upplever Svartvadet som lite svår ibland. Ungefär som att ju tuffare det blir, desto mer borrar han ned huvudet och kör efter sin egen övertygelse. Jag tror inte att det är så lätt att sammarbeta med honom.

Sedan är det givetvis lite löjligt att kritisera Svartvadet om Lapierre lämnar mot Modos vilja. Då är det väl snarare så att Modo gjort en bra rekrytering (som spelare) om han är så bra att NHL vill ha honom?

Svartvadets överlägset största misstag är givetvis Huras. Jag tror att mycket annat hade fungerat om vi haft en bra tränare redan från juni. Givetvis hade Whitney ändå gått sönder och Ritchie skadat sig, men vi hade haft ett grundspel fem månader tidigare än nu. Vi hade haft en grundträning och fart i spelet som vi endast sett ett par gånger nu mot Frölunda och Skellefteå osv.
Kommentera