1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494359 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1720762

Sv: Apropå ingenting...
McFire: Det är först i år som vi med Anders Hedberg och Niklas Sundström fått hockeykompetens i styrelsen. Jag tror inte att man kommer att skicka iväg Svartvadet, men undrar om man inte vill ha lite svar.

Sedan är det uppenbart så att alla spelare inte gillar AJs tuffa krav. Flera spelare i HV hotade att lämna om man inte sparkade honom, så det går inte bara att säga att Svartvadet värvat spelare med fel attityd. (Fast då Svartvadet plockat in AJ faller det väl ändå tillbaka på honom:)).

Jag gillar AJ. Jag gillar att det ställs hårda krav. Jag gillar de signaler man skickar ut att om man kommer till Modo ska man vara beredd att jobba riktigt hårt. Man ska inte komma hit för att spela av lönen, utan man ska göra det för att man vill utvecklas och bli en bättre spelare.

Samtidigt kan jag inte låta bli att fundera kring om det verkligen är rätt att vara så tuff i det här läget? Vi är i en väldigt prekär situation och att då ställa oerhört hårda krav på spelarna känns riskabelt. Hur många har vi råd att förlora?
Kommentera