1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494262 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1741144

Sv: MoDo - Leksand, bäst av 7
Nucky: Det jag försöker säga borde väl ha framgått vid det här laget då jag postat ett par inlägg med i stort sett samma innehåll. Jag tar det igen.

"Vackra ord som "vi ska bygga från grunden och satsa på våra juniorer långsiktigt" blabla betyder att man inte skall satsa på att vinna, det inser alla som har koll på hockeyvärlden."

Du ville uppenbarligen göra någon typ av poäng då med att säga "långsiktigt betyder långsiktigt" varpå jag tänkte vara bussig och förtydliga igen att det garanterat betyder mer än så, vill du inte inse det så vill du inte.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Leksand, bäst av 7
McFire: men herregud, lilla människa!
Slappna av och ta en Toy, du är så konstant skitnödig att det mest blir humor att läsa dina bittra inlägg.
Du har så rätt, "långsiktigt" kan betyda mer än så. Hoppas det känns bättre nu 💏
Kommentera

Sv: MoDo - Leksand, bäst av 7
McFire: Det är tidigt att försöka komma med några kloka ord för det fortfarande för mycket känslor. Det är en blandning av besvikelse, lättnad, förvirring och skadeglädje (riktad mot Styrelse/Foppa/Svartvadet).

Det tog dock inte så hårt som jag trodde, men kanske beror det på att jag innerst inne hoppas på någon form av mirakel där gamla spelare går i hop och satsar typ 30 MSEK nästa säsong, Sedinarna kommer hem och att de som var med att spela oss ur SHL är beredda att förlänga mot matkuponger. Vi vet alla att det inte kommer att hända..... men jag tycker det är dags att vi provar Foppa/Svartvadet mfl . Modo Hjärta. Någon form av insamlings utmaning mellan supportar/gamla spelare/näringsliv.

Jag tror liksom de flesta att vår bästa chans (under min livstid) till återkomst i SHL ligger är nästa säsong. Det som talar för är att Malmö/Rögle/Karlskrona/Leksand inte är etablerade i SHL ännu. Det som talar emot är att ska man satsa ska man ha en bra stomme att utgå ifrån.

Sitter Svartvadet kvar kommer jag dock inte stötta ett återtåg ekonomiskt. Såg intervjun idag och mer osympatiskt framträdande får man leta efter. Kändes mest som att han ville lätta sin egen ångest och att förklara att han bara va en liten del av orsaken till att vi åkte ut. Vi har värvat katastrofalt dåligt under hans tid, men känslan är att det inte är han som värvat utan Hurras/Foppa mfl som hållit i den biten. Med andra ord han vill inte ta ansvar eftersom han inte varit styrande och om det är som jag misstänker har han inget där att göra. Om min känsla är fel så är han inte kompetent och bör i alla fall avgå.

Styrelsen har säkert också en stor del i det här. Utan att ha den minsta aning om hur deras engagemang ser ut idag, tror jag att det behövs folk som brinner för hockeyn och "donerar" mer tid/engagemang än vad någon kan kräva.

Slutligen.... det här inte enbart (men mycket) den nuvarande Ledningens fel, det började redan när man inte förlängde med publikfavoriterna Wernblom/Söderberg som gick till SAIK.
Kommentera