1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494265 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1743519

Sv: Silly season
Amitiel: Får också en känsla av att Svartvadet inte planerat några nyförvärv som Allsvensk förening och alla kontakter med nyförvärv var som SHL förening. Fanns nog ingen plan B där vad gällande spelare.Är nog rätt mycket nu för Svarten. Söka spelare som vill hit plus försöka få några spelare att stanna i laget. Förstår om det tar minst en vecka till innan vi kan få någon ny spelare till laget. Ha tålamod
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Gusse: Gick in på Leksands hemsida (det sved) och gick igenom deras nyhetsarkiv. Hände inte speciellt mycket där heller första veckan när de åkte ut förra året. Däremot hade de väl regelbundna lägeskoll med Tore Jobs.
Kommentera

Sv: Silly season
Gusse: Ja helt ärligt. Är det någon roll jag inte avundas så är det att vara sportchef i ett lag som är osäkert vilken serie dom spelar i.

Tänk dig sitta och försöka förbereda två trupper. Hur gör man ens det? Ringer man agenter och säger att vi är intresserad av din spelare om vi spelar allsvenskan, då får han denna lön. För att sen ringa samma agent och erbjuda en spelare SHL kontrakt om vi är där?
Nä, man får säga vad man vill om hur Svarten skött sitt jobb. Men han har det nog inte lätt just nu.
Kommentera