1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494262 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1819666

Sv: Silly season
Confusius: Håller med angående Öhmans, tredje och fjärde om vi ska vara på övre delen av tabellen. Behöver mer spets. Någon som har koll på norska ligan? Tobias Lindström (C) och Stefan Espeland, en gammal Modo-bekanting. Lindström ser spännande ut med sin tyngd, stabila poängproduktion samt högerskytt. Espeland som känner klubben och även han gjort bra med poäng, skadar inte heller att ha liiite mer rutin på backsidan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Brutus: Modo kommer få ta en rejäl tankeställare om backsidan,vi har redan 5 backar på kontrakt (inräknat om Ericsson spela back). Alla backar är vänsterhänta och man har nog tillräckligt med rutin då både Hedman,Enström och Ericsson är rutinerade. Men det man saknar är en offensiv höger hänt back,jag själv hade gärna sätt en back som är kaptens material.
Kommentera

Sv: Silly season
Brutus: förstår inte hur Västervik kan komma trea med Öhman som andrecenter, medan vi som kom tia inte har en chans att nå topp fem med honom. Lägg till att killen är 21 och rimligen lär fortsätta utvecklas. Jag skulle kunna tänka mig att hitta en till center så det blir mer konkurrens.

Annars kör Wahlgren som en given fjärdecenter. Ok poängproduktion, men framförallt har han blivit rätt duktig defensivt.
Kommentera