1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1865933

Sv: Apropå ingenting...
WarEvryPractice: Jag hoppas och tror att alla lag, ner till typ toppen av DIV 1 har en sån tydlig idé av vad man vill göra.
Alla proffslag tycker man bör ha en plan som i princip lär ut hur man ska agera i alla situationer.
Sen är det väl olika hur hård man är på att spelarna alltid ska följa den.

Modos jun har väl ofta premierat inviduell skicklighet, vilket gett resultat i många duktiga spelare men istället ställt till det då övergången till A-lag inte alls blir lika lätt.
SAIK är väl erkända för att kört stenhårt på att alla ska följa systemet från jun och uppåt. Vilket gett bra utdelning i A-laget men istället t.ex. gjort att bortsett från typ Arvidsson har det tagit rätt lång tid för att etablera sig i NHL.

Som totalt oskolad inom hockey är det ganska kul att se hur man försöker va konsekvent i hur man (även Modo ibland) löser situationer och hur man plecerar sig etc.
Tycker det är lite facinerande att koll på tekningar t.ex. Det är ett riktigt tjuv och rackarspel för att lyckas få en fördel mot sin motståndare ibland.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Önskar att Säcken vore som Graham Potter i Östersund ÖFK, han sa i TV att folk i bygden inte trodde ens på det egna laget, men se vad han åstadkommit.
Kommentera