1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

500268 inlägg · 4094 ämnen

Inlägg #1867171

Sv: Apropå ingenting...
Sven Tuta: I dagsläget måste nog Molin ses som en förstecenter och jag tror att det blir svårt att plocka in så många fler spelare.VI har många hyggliga centrar, men det som man slås av är att många är små/svaga. Ekarv, Molin, Öhman och Wahlgren skrämmer väl ingen i egen zon. Det är faktiskt bara Tobbe som har bra fysik och därför var det extra bra att få in honom som center.

Finnens markeringsspel är väl något tveksamt än så länge, men jag gillar hans fysiska spel och jag tror att han kommer att växa in i det här och bli riktigt nyttig framöver.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Håller med om att Molin har klivit fram och blivit förste center, men så var det väl inte uttalat i början av säsongen, vill jag minnas. Det här med att värva spelare, det är väl klokt att hålla i plånboken om man nu ska satsa nästa år. Men, om nu Leksand nu har sålt av hela innehavet av de beryktade gatstenarna för att gå "all in", och även AIK har satsat rejält det här året, så kan inte Modo ha någon större ambition för det här året. Nu är Modo visserligen mästare på att hålla tätt (inga rykten), men kan LIF och AIK värva så borde väl Modo kunna vara med och hugga också, om man velat.
Intressant att se nästa år om LIF och AIK misslyckas att ta sig upp, hur deras ekonomi ser ut.
Kommentera