1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

500362 inlägg · 4094 ämnen

Inlägg #1867212

Sv: Apropå ingenting...
Nucky: såg matchen och blev imponerad av ”sockan”, räddade 42 av 43 skott och 97,7 i räddningsprocent. Målet han släppte in var ett misstag av Anton bakom mål annars var han felfri. Är inte säker på att han har tagit en ordinarie plats i laguppställningen men han har fått chansen nu när C Crawford är skadad. Varit uttagen i laget 18 matcher.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Eller: Sockan är väl given 2a keeper nu bakom Craword? Eller?

Men han har gjort det ruggigt bra. Med tanke på vilken fullständig skit start han hade på sin NHL karriär också så visar han på ett sjujävla psyke. Med Columbus hade han ingen vacker statistik direkt, och i början i Chicago var väl statsen ok men han hade otroligt svårt att få med sig några vinster. Men nu verkar det som ha börjat släppa och trilla in både topp prestationer och segrar. Riktigt roligt! =)

Ang. Ullmark så handlar det ju en del om att Lehner är uttalad 1a. Och tror varken Ullmark eller Buffalo vill att han ska sitta och dega på bänken massa matcher. Han har ju gjort det riktigt bra i AHL (och även matchen han stod i NHL) i år och tror nog Buffalo bara väntar på ett bra läge att låta honom ta över (känns det som). Just nu är man ju ett skräplag utan nåde så verkar ju vilja skona de talanger man har i AHL från att förlora allt för mycket...
Kommentera