1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

502208 inlägg · 4097 ämnen

Inlägg #1869390

Sv: MoDo Hockey - Apropå Ingenting
Ogie Ogilthorpe: Alla gör så, det vet vi om.,MEN om shl klubbarna får så väldigt mycket mer pengar att spendera så kommer såklart alla klubbar i botten att spendera ännu mera än idag för att säkra sin plats i nästa års högstaliga.
Idag har vissa klubbar råd att ”panikvärva” 2 max 3 riktigt bra och dyra spelare kortsiktigt, men 30 miljoner extra per säsong så kan man ju bara ana hur många spelare som kommer plockas in sista 3 delen av säsongen för alla lag som slåss i botten, när man går in i ett kval mot allsvenska lag så har man förmodligen 35 spelare på kontrakt och de allsvenska lagen kommer vara mer eller mindre chanslösa
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Apropå Ingenting
Gavelo: 30 mille extra? Så mycket rör det sig inte om...
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Apropå Ingenting
Gavelo: ah blir fan sjuka skillnader. Som att det inte redan är det. Måste hindra shl från att plocka hur de vill från ha klubbar. Ta bort korttidslån. Max antal lån. Så de inte kan stå med superstora trupper. Där de styr spelarna men ha lagen får betala lönerna. Ska vara riktigt stora ersättningar om de tar spelare från kontrakt. Spela ingen roll om de har shl klausul. Undra om vi kommer tappa fler spelare i år. Svårt å bygga stomme om de bästa försvinner. Speciellt med dålig ersättning.
Kommentera