1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494262 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2019351

Sv: Silly season - 2019
Rytter: Finns fler som borde förlänga med klubben.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
hanzon:

Skulle vilja se att man säkrar optionsåret på Björn och skriver 1år extra med honom, så han också får 2 säsonger till.

Så här ser det ut för nästa år nu:

#41 Oscar Hedman (D) 19/20+1
#40 Kalle Jellvert (C) 20/21
#31 Linus Lundin (G) 20/21
#6 Mattias Norlinder (D) 20/21
#29 Kim Rosdahl (RW/LW) 20/21
#27 Anton Öhman (D) 20/21
#23 Daniel Sylwander (C/LW) 21/22
#25 Joel Wahlgren (C/LW) Junior
#32 Max Wahlgren (C/W) Junior
#5 William Wallinder (D) Junior

Rätt ok stomme at bygga vidare på (tänker på HA nu). Hedman kan få fortsätta optionsåret, men detta innebär att vi inte har plats för Tommy E.

Norlinder och Wallinder får stå för potentialen och fylla junior kvoten bland backarna. Öhman tror jag kommer visa sitt rätta jag i slutet på denna säsong och nästa och kommer bli viktigt offensivt. Betyder alltså att 4 nya måste in eller förlängningar måste göras. Förlängningar av Hedberg och Berglund vore en dröm men det är inte realistiskt ifall vi är i HA.

Lundin funkar som andramålis men måste ha in ett riktigt ess här. Hanses måste vi släppa efter detta år.

Bland forwards så har vi bra möjligheter att bygga laget som vi vill och som passar vårt spelsystem. Rosdahl, Jellvert och Sylwander är alla bra spelare på HA nivå som passar in i vårt spelsätt. Alla är laglojala och vi vet vad vi får från dem.

Måste släppa Hagelin och Häggström och hitta mer speediga spelare. Dessa är de två jag absolut inte vill se förlängningar med.

Realistiska förlängningar: From, Forsberg, Björklund, med frågetecken för Björklund, men han gör sina mål och poäng och varit här länge så i en HA trupp tycker jag han borde få plats.

Förlängningar jag vill se men som troligen drar till högre ligor: JJ, Karla, Tambellini, Olofsson

Sedan har vi några juniorer som är svåra att veta ifall vi ska försöka behålla eller ej. LP, Wernblom, Åhström. Tycker nog att LP och Åhström ligger närmast, wenblom har inte lyckats hos oss eller hos Västervik och ser inte att han utvecklats som önskat.

Så kan nog bli att vi måste hitta ca 9 forwards till nästa år, men vore bra ifall vi kan förlänga med iallafall From och Olofsson till att börja med så vi har lite spets. Jobbigt om vi måste hitta 9 nya forwards och 6 av dom ska vara spets som går rakt in i första andra kedjan.
Låst ämne